Прайс екшън – златният стандарт във форекс

Прайс екшън-златеният стандарт във форекс
Форекс Хоби 2016

Може да харесате още...

3 Отговори

 1. p.dochevv каза:

  За пореден път страхотна статия, а израза „Да се търгува без стратегия означава, да пътуваш, без да знаеш за къде“ намира широко приложение и в живота (личен опит), разбира се думичката „търгува“ се заменя според обстановката./пътува, работи, прави бизнес и пр./. Продължавай все така с интересните теми и анализи. Благодаря!

 2. Петя Янчева каза:

  Здравейте, какво бихте казали за сигналите, които излизат на 4 часовата графика? Имам предвид неща, които съм прочела в статиите , като например това, че сигналите на дневна графика са спаднали на 1-2 месечно, а също, че на по-ниско времевите графики сигналите стават по-точни /поне малко/ поради търговията със софтуер. Та по-конкретно: дали да ги смятам за достатъчно надеждни? Днес преглеждах графики на някои валути и ми направи впечатление, че има повече сигнали. Но понеже съм новак не знам дали съм видяла правилно. Пробвах на демо версия с AUD/USD снощи и се получи. На 4-часовата графика ясно се виждаше че цената е тръгнала на долу но на дневната нямаше пин бар.

 3. Петя,
  Колкото по-надолу слизаме в графиките по време, толкова сигналите стават повече. Но и тук принципът „Количество за сметка на качество“ е валиден с пълна сила. По тази причина от многото на брой сигнали трябва да избираме само най-качествените. Това предполага също да не открием позиция дни наред. Сантиментът на пазара е изключително непостоянен, вследствие многото променливи, които му въздействат, което води до внезапни промени в поведението на цената. Изследванията в демо вариант са добра практика за установяване на този факт.
  Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.