Печеливша поръчка с Инсайд бар

Може да харесате още...

3 Отговори

 1. Радослав Бачев каза:

  Здравейте господин Колев,
  имам въпрос относно инсайт бара.Има ли определение как трябва да изглежда,или просто трябва да се вмества в по големия.Трябва ли mother бара да бъде up а другия down bar и обратно при down тренд или това няма значение.Входа в конкретния случай правите на база на вашия опит или има и друг начин за вход освен описания.Желая ви всичко добро!

  • Здравей Радославе,
   Ще се радвам да си говорим на ти.
   На пръв поглед Инсайд бара изглежда много елементарен, по – елементарен и от пин бара дори. Трудностите при него идват от по – трудното му откриване на графиката и от заобикалящите го условия. Иска се малко практика и компетентна помощ:) Разбира се, това е елемент от Прайс екшън стратегията, тези „трудности“ въобще не могат да се сравняват с различните глави, рамене и други причудливи фигури (ако случайно не знаеш какво означава това, още по – добре), които използват конвенционалните анализатори. В това се състои силата и елегантността на нашата стратегия.
   Следващата седмица ще опиша подробно как изглежда инсайд бара, как да го откриваме на графиката и кога да го използваме за вход. Радвам се, че статията ми ти е направила впечатление.

   Поздрави: Николай

 2. Йордан Трапов каза:

  Много интересна и полезна статия. С нетърпение очаквам подробности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.