Боян Петров покори връх „Съвършенство“

Боян Петров покори връх Съвършенство
Форекс Хоби 2018

You may also like...

2 коментара

 1. Пламен каза:

  Много точно казано, за съжаление в България не се толерира мъжеството и героизма. Някак си са на заден план докато не се случи необратимото,. Затова търпим толкова много загуби на хора и територии през времето. Жалко и болно но факт. А този мъж показа и доказа, че духът владее материята. обратното е измамна плоскост и води надолу. Мир на праха му

 2. Росица Николва каза:

  Здравейте колеги,

  Благодарна съм на нашия инструктор – Николай Колев, за така поднесената статия, защото ме върна назад в спомените, в далечните ми ученически години, защото аз самата си поставих същата цел, същото предизвикателство! И ето какво искам да ви споделя от моя личен живот. Бях ученичка в 8 клас. Тогава учех в гимназия във Велико Търново. Същата година, 1984 се извърши експедицията „Еверест 84“, която за съжаление даде своята жертва! И това беше Христо Проданов. Последното обаждане на Христо до колегите му, е било в 19.45ч. на 21.04.1984г. Разбира се по медии и вестници, доста време се разискваше по историята. Тогава имаше един вестник „Борба“, и в него бяха описали историята на експедицията. Аз я прочетох, и така ме е впечатлило написаното, че най-отдолу написах: И аз искам да изкача моя Еверест!
  Изкачвах, изкачвах Еверести през живота си, точно както си обещах пред вестник „Борба“. Сега свиря на пиано, рисувам с маслени бои, овладях висшата математика.
  И ето ме днес, абсолютно начинаеща, стоя пред графиките на Форекс трейдинга – едно ново препятствие с мащабни размери! Ентусиазиран трейдър, патологичен оптимист, изкачвам ежедневно новата материя.
  В този живот, за да си буден, за да има усъвършенстване на интелекта, е необходимо човек да предприема мащабни предизвикателства! Защото човешкият мозък е най-уникалният обект в рамките на познатата ни вселена. Трябва да му даваме сложни и нестандартни задачи. Като целта на всичко това е да се ориентираме в нашите собствени психични преживявания и да откриваме най-верния източник на пълноценен живот. А това може да стане само, ако мозъка работи добре. Според мен, работете неуморно върху графиките. Покорявайте върхове. Никога не се отказвайте и резултатите няма да се забавят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.