Форекс брокерите, без които не можем

Форекс брокерите, без които не можем
Форекс Хоби 2017

Може да харесате още...

2 коментара

 1. Димитър Дойчев каза:

  Здравейте господин Колев! Чувал съм за Вас доста преди да посетя вашия сайт и със задоволство установих че сте от Плевен 🙂 Честно не предполагах, че един от най-добрите трейдъри в България, е мой съгражданин. Имам въпрос относно ETX Capital. Разгледах сайта им и веднага прави впечатление липсата на шарения и професионалния облик! Но не открих инфо за минимален депозит, както и дали поддържат демо на МТ4?

 2. Здравей Митко,

  Благодаря за хубавите думи!
  Бих искал да ти кажа, че в коментара ти има една неточност. Във форекс няма най-добри и най-лоши трейдъри. Тук състезанието не е между нас и другите. Състезаваме се единствено със себе си и това, повярвай ми, е най-трудното състезание…

  Конкретно на въпроса. Условията на ETX Capital London са както на повечето, заслужаващи уважение форекс брокери. Сто евро/паунда/долара за първоначален депозит и възможност за демо търговия в продължение на един месец. С една добавка: дава се възможност за откриване на псевдо демо сметка (която на практика си е демо) без ограничение по отношение на срока. Този вариант е предимство, което не съм срещал при други брокери.

  Успешен трейдинг!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.