Помощник на форекс трейдъра – нова версия с допълнение

Помощник на форекс трейдъра-нова версия с допълнение
Форекс Хоби 2018

You may also like...

1 Response

 1. Димитър Янев каза:

  Здравейте,

  Получих запитване дали помощникът може да се използва на часови времеви рамки. Тази тема е обяснена в статията за първоначалното представане на помощникът на трейдъра.
  Въпреки това тук по-долу поставям това, което отговорих на питащият колега.

  „Разбира се, че може да се ползва на всевъзможни времеви рамки. Това зависи от личните предпочитания.
  Лично съм я ползвал на 4 часова рамка и това, което правех беше, че датата записвах срещу първият бар за деня, а останалите оставаха без дата. Така в графиката се появява само тази дата, а под останалите барове няма дата.
  Пробвал съм и на седмична времева рамка – там процедирах като записвах датата на първият ден от седмицата, след това датата на първият ден от следващата седмица и т.н.
  Ако примерно работиш на дневен режим и пожелаеш да преминеш на някаква часова рамка просто започваш да записваш без дата данните за останалите за този ден барове. Така в рамките на няколко дена изцяло ще преминеш на 4 часовата графика, а ако е 1 часова ще преминеш в рамките на един ден.

  Лично за себе си съм решил да работя с дневен режим, след всичките проби.
  И дори си мисля, че ако някой желае да мине на 1 часов или по-къса времева рамка е добра идея да се преработи таблицата да показва повече барове, но и това има своите ограничения от гледна точка на параметрите на мониторите.“

  Поздрави

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.