Може ли човек да печели от хобито си?

Форекс като печеливше хоби

You may also like...

6 коментара

 1. Иван Пожарски каза:

  Очертава се като полезен сайт. Ще следим с интерес развитието му

 2. Веселина Карчева каза:

  За любознателните и искащите да са „в крак с времето“ сайтът е много интересен и полезен. А и статиите са написани с очевидно познание и със стремеж да бъдат на достъпен език и да се четат с лекота и удоволствие. Искрени благодарности на автора за инициативата! И успех!

 3. Благодаря за хубавите думи! С напредването във времето темата ще бъде разисквана във всичките й аспекти. Ако представлява интерес за вас, готов съм да помогна с конкретни съвети.

 4. Радослав Бачев каза:

  Здравейте господин Колев,
  прочетох книгата ви и сега се опитвам да прилагам на практика съветите ви.Следя с интерес и седмичните ви анализи в сайта ви.Поздравявам ви за усилията който полагате за да помагате на начинаещи трейдъри.Бих ви помолил за една статия с практически напътствия за по точно определяне на зони на съпротива и подкрепа и как да прилагаме Price Action стратегията при търговия на злато и сребро.Благодаря предварително!

  • Здравей Радославе!
   Радвам се, че се чуваме отново.
   Определянето на зоните на подкрепа и съпротива не е по – сложно от това, което съм обяснил в книгата, но с готовност ще отделя специална публикация на това. Вероятно ще стане след около две-три седмици, защото за тази съм подготвил една нова печеливша поръчка с Inside Bar – нещо, за което не съм писал в книгата.
   Колкото до търговията със злато и сребро, принципите са абсолютно същите. Само трябва да се определи залога, защото размерността е друга – особено при златото; при среброто е като при еврото.
   Но Price Action е общовалидна стратегия и се прилага не само във Форекс, а и при търговия с акции, фючърси и т.н. В тези случаи още по-голяма валидност има търговията на дневен таймфрейм.
   Ще се чуем отново.
   За сега ти желая успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.