Прайс екшън – златният стандарт във форекс

Прайс екшън-златеният стандарт във форекс
Форекс Хоби 2016

Може да харесате още...

3 Отговори

 1. p.dochevv каза:

  За пореден път страхотна статия, а израза „Да се търгува без стратегия означава, да пътуваш, без да знаеш за къде“ намира широко приложение и в живота (личен опит), разбира се думичката „търгува“ се заменя според обстановката./пътува, работи, прави бизнес и пр./. Продължавай все така с интересните теми и анализи. Благодаря!

 2. Петя Янчева каза:

  Здравейте, какво бихте казали за сигналите, които излизат на 4 часовата графика? Имам предвид неща, които съм прочела в статиите , като например това, че сигналите на дневна графика са спаднали на 1-2 месечно, а също, че на по-ниско времевите графики сигналите стават по-точни /поне малко/ поради търговията със софтуер. Та по-конкретно: дали да ги смятам за достатъчно надеждни? Днес преглеждах графики на някои валути и ми направи впечатление, че има повече сигнали. Но понеже съм новак не знам дали съм видяла правилно. Пробвах на демо версия с AUD/USD снощи и се получи. На 4-часовата графика ясно се виждаше че цената е тръгнала на долу но на дневната нямаше пин бар.

 3. Петя,
  Колкото по-надолу слизаме в графиките по време, толкова сигналите стават повече. Но и тук принципът „Количество за сметка на качество“ е валиден с пълна сила. По тази причина от многото на брой сигнали трябва да избираме само най-качествените. Това предполага също да не открием позиция дни наред. Сантиментът на пазара е изключително непостоянен, вследствие многото променливи, които му въздействат, което води до внезапни промени в поведението на цената. Изследванията в демо вариант са добра практика за установяване на този факт.
  Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.