Приложение на Мартингейл стратегията във форекс роботиката – част първа

Приложение на Мартингейл стратегията във форекс роботиката - част втора
Форекс Хоби 2018

Може да харесате още...

4 коментара

 1. Петьо каза:

  Защо имам спомен , че съм го чел като редица на Фибоначи това удвояване на числата или се бъркам?

 2. Гиню Г инев каза:

  Здравей Николай, аз реших да кача роботите на VPS, но като започнах попълването на бланката за купуване ми иска да купя най малко 2 броя. Моля те, дай малко разяснения защо не мога да купя 1 бр. , колко сметки могат да се качат на 1 бр. и какви затруднения имаше при качването.

 3. Здравей Гиньо,

  Не си спомням дали е станало въпрос от кой доставчик получавам VPS. Моят е Aruba.com. Ако става въпрос за тях, не знам защо така са подходили (дано ти не грешиш нещо). Сега погледнах, малко са променили офертите си. Не съм техен представител и не мога да говоря от тяхно име. Така или иначе, има предостатъчно доставчици на тази услуга.
  Не разбирам точно въпроса ти за сметките. ако ме питаш колко МТ4 акаунта могат да се качат – принципно няма ограничения, ни колкото са повече, толкова повече трафик гълтат и това трябва да се съобрази с параметрите на конкретната оферта. За 3 МТ4 инсталации, които съм качил на моя VPS, скоро ще изтече 1 месец и изглежда се вмествам в параметрите на офертата за 5+1ДДС = 6 евро.

  Успех!

 4. Гиню Гинев каза:

  Здравей Николай,
  аз останах с убеждението че ползваш този VPS дето го препоръчват в сайта на Форекс Стийм, там искат закупуване най малко на 2 бр. Благодаря за отговора, ще потърся други доставчици.
  Успешен трейдинг!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.