Седмичен форекс анализ 16 – 20 октомври

Седмичен форекс анализ 16 - 20 октомври
Форекс Хоби 2017. All Rights Reserved!

You may also like...

4 коментара

 1. Мариан Димитров каза:

  Здравейте г-н Колев, преди време се амбицирахте да поканите на ,,форекс дуел“ Стефан Трашлиев за написаната от него книга ,,Митове и реалност“ ,за нас начинаещите ще е интересно да се ориентираме в джунглата на форекса към коя стратегия да се насочим.Размислихте ли вече?

 2. Здравей Мариане,

  От коментарите ти до сега (за които ти благодаря!) става ясно, че си редовен читател на сайта. Да съм оставил някъде някакво съмнение за стратегията, която (не – предпочитам, не – прилагам, а) изповядвам? От всичките публикации, за всичките години малко са тези от тях, в които не споменавам Прайс екшън. Но дали не греша, че долавям в коментара ти ирония?…

  Поздрави!

 3. Мариан Димитров каза:

  Ни най-малко,съжалявам ако така е прозвучало.След последното ми зануляване на сметката ми се иска да променя нещо,или да науча нещо което не знам.И ето една тема която може да коментирате,трейдъра когато научи една система за търговия тя вечна ли е или трябва да опитва и други,или по-просто не й ли минава времето при сегашната високо честотна търговия и преди 100години?

 4. Една стратегия е добра, когато носи приходи на този, който я прилага. Разбира се, ако не успява, може причината да се търси в нея. Но, ако, след смяната на няколко стратегии, загубите продължават да се трупат, вината трябва да се търси в трейдъра.

  Колкото до предизвикателството към Стефан Трашлиев, предполагам, не си успял да проследиш развитието му в коментарите. Ако го направиш, ще се убедиш, че не аз съм този, който се е отказал. Но, както писах тогава в заключителния си коментар, това вече е затворена страница за мен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.