Седмичен форекс анализ 18 – 22 декември

Седмичен форекс анализ 18 - 22 декември
Форекс Хоби 2017. All Rights Reserved!

You may also like...

5 коментара

 1. Димитър каза:

  AUDUSD От Септември е много благодатен на прайс екшън сигнали.

  Благодаря за пожеланията!
  И от моя страна пожелавам на Вас и на всички, които гравитират тук преди всичко здраве и изобилие от прайс екшън сигнали!

 2. Даниел каза:

  За кивито нищо не каза 🙂

  • Здравей Дидо,

   За да не кажа нищо за кивито значи, че нямам какво да кажа.

   Разбирам въпроса ти. Предполагам, че имаш предвид Пин бара от петък и дали е предпоставка за откриване на позиция. По мое скромно мнение – не е. Бих могъл да подкрепя мнението си с не един аргумент, но не е тук мястото за това. А и е време да се настройваме празнично :).

   Поздрави!

 3. Valery каза:

  Здравейте г-н Колев,

  Искам да кажа, че съм съвсем пресен на този пазар, без нито една демо или реална сделка, ама…
  Относно EURUSD не мислите ли, че има много добър сигнал за вход? Много ясно бавната ЕМА пресича и се позиционира над бързата с идея за доста голяма дистанция между тях в последствие. Не ми се струва, че в случая ниво 1,1700 е критично. По скоро мисля,че е напълно възможно да падне до 1.1555 – предишно ниво на подкрепа. Т.е мисля, че една чакаща поръчка от тип SELL STOP, като стопа е на 1.1855, лимит на 1.156 и цена продажба 1.170000 би могла да е леко печеливша. Благодаря за Вашия бърз и точен коментар!

  • Здравей Валери,

   Благодаря ти за въпроса, но нямам практика да коментирам конкретни поръчки на сайта. Просто идеята, върху която е построен не е такава. Целта е да се дават основните положения от Прайс екшън стратегията, а със съботните анализи – тенденцията на развитие на цената.
   Колкото до конкретния ти въпрос, мнението си съм изказал по-горе. Според мен отиваш твърде далеч в предположенията си за период, който е несигурен в много отношения.

   Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.