Седмичен форекс анализ 22 – 26 януари

Седмичен форекс анализ 22 - 26 януари
Форекс Хоби 2018. All Rights Reserved!

You may also like...

5 коментара

 1. Valery каза:

  Много хубав коментар, благодаря!
  Само да беше споменал нещо и за EURJPY, защото без да искам си заформих там един мини трилър!

  Успех!

 2. Евгений Попов каза:

  Звучи ми като голямо дежаву . И ето какви са спомените ми : Един руски хореограф облякъл танцьорите в черно облекло . На коленете и на лактите им залепил бели точки . Пуснал музика …..И танцът започнал .Фонът естествено бил черен . Снимал всичко на видео . И използвал редовете на Фурие за да трансформира движението на белите точки в цифрови редици . И се оказало че цифровите редици били подредени и много предвидими . И когато ги развил в тяхната последователност и след това направил обратното преобразуване се оказало , че може да се предвиди разположението на белите точки по черния фон няколко сантиметра напред . Мисля че го четох в „Холографската Вселена“ от Майкъл Талбот . Ако мислите ( както мен) , че има връзка с „нашата работа “ ми пишете на имейла или се обадете : 0878606566 . Скоростта на мислене има голямо значение .

 3. Мариан Димитров каза:

  Здравейте г-н Колев,анализа Ви ми харесва и го следя с интерес,само валутни двойки ли анализирате?Защо например не включите и златото?

 4. Здравей Мариане,

  Благодаря ти за хубавите думи!

  Златото също е в полезрението ми и понякога го включвам в анализа си, но само ако преценя, че имаме наличие на подходящ входен сигнал. Тъй като при него се търгува с по-големи обеми, внимавам да не подведа читателите.

  Успешен трейдинг!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.